Открийте Идеалната Палатка за Вашето Следващо Приключение

Ако сте любител на откритото пространство, кампинга или просто търсите уютно място за вашите деца да играят на двора, изборът на правилната палатка е от съществено значение. В нашия онлайн магазин, ние предлагаме широка гама от палатки за всякакви нужди и приключения. От палатки за къмпинг до детски палатки, нашата колекция е проектирана да отговори на всички вашите изисквания за открито пространство.

Защо да Изберете Нашите Палатки?

  1. Версатилност: Ние предлагаме палатки за всякакви ситуации – било то за семейни пътешествия, експедиции в дивата природа, риболов или просто за игра в задния двор. Нашите палатки за къмпинг са идеални за тези, които обичат приключенията, докато нашите детски палатки предлагат часове забавление и игра.
  2. Иновации: В нашия каталог ще намерите и надуваеми палатки, които предлагат уникално удобство и бързина на разгръщане. Тези палатки са перфектни за туристи, които ценят времето и искат да минимизират подготовката за кампинг.
  3. Специализирани Опции: За любителите на риболова, нашите палатки за риболов предлагат защита и комфорт по време на дълги часове на брега. Тези палатки са проектирани с мисъл за удобството на риболовеца, осигурявайки достатъчно място за съхранение на оборудване и защита от елементите.
  4. Достъпност: Разбираме, че бюджетът е важен за нашите клиенти. Ето защо предлагаме евтини палатки без компромис с качеството. Ние вярваме, че всеки заслужава да се наслаждава на природата, независимо от финансовите ограничения.
  5. Качество и Издръжливост: Всяка палатка в нашата колекция е избрана заради своето качество и издръжливост. Ние предлагаме палатки с конкурентни цени, които са изработени от висококачествени материали, устойчиви на вода и вятър, за да осигурят комфорт и защита във всякакви условия.

Как да Изберете Подходящата Палатка?

Изборът на подходящата палатка зависи от редица фактори, включително броя на хората, които ще я използват, типа на активността и условията на околната среда. Ето няколко съвета:

  • Определете Размера: Уверете се, че избраната от вас палатка предлага достатъчно място за всички участници и техните вещи.
  • Вземете Предвид Сезона: Изберете палатка, която е подходяща за сезона, в който планирате да я използвате. Някои палатки са проектирани за летни приключения, докато други предлагат допълнителна изолация за зимни условия.
  • Мислете за Специфични Характеристики: Разгледайте допълнителните функции като вентилационни отвори, водонепроницаемост и лесен монтаж, които могат да повишат удобството и функционалността на вашата палатка.

Вашият избор на палатка може да преобрази всяко приключение на открито, като предостави уютно убежище след дълъг ден на изследване. В нашия онлайн магазин ще намерите широка гама от палатки за всеки вкус и бюджет, от палатки за къмпинг до детски палатки и надуваеми палатки. Независимо дали търсите евтини палатки или инвестиция във висококачествен модел, ние сме тук, за да ви помогнем да намерите перфектната палатка за вашите нужди.

Показване на 1–24 от 44 резултата

Купи

ЩИФИ ЗА ПАЛАТКА 18CM 20 (100)

22,19 лв. (вкл. ДДС)
Купи

ЩИФИ ЗА ПАЛАТКА 31СМ 10 (100)

12,02 лв. (вкл. ДДС)
Купи

Плажна шатра с басейн 21204

47,21 лв. (вкл. ДДС)
Купи
Купи

ПЛАЖНА ПАЛАТКА 145X100X70 (10)

57,70 лв. (вкл. ДДС)
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи

ПАЛАТКА НА СИНИЯ ПЛАЖ (10)

98,60 лв. (вкл. ДДС)
Купи

ПЛАЖНА ПАЛАТКА 200X120X110 (10)

71,33 лв. (вкл. ДДС)
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Изчерпано
Още
Изчерпано
Още
Изчерпано
Още

CAMO ДУШ ПАЛАТКА (20)

68,30 лв. (вкл. ДДС)
Изчерпано
Още
Изчерпано
Още
Изчерпано
Още