Доставка на продуктите

stokinaedro.bg  публикува информация за актуалната наличност на предлаганите стоки.Голяма част от артикулите са на склад. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул. Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с действащите тарифи за доставка на съответната компания и настоящите Общи условия за Обслужване.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок до 2 работни дни от момента на изпращането.
Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 3 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е по-дълъг около 7 работни дни ,като максималния такъв може да достигне до 20 работни дни. Поръчки направени след 15.00 часа е вероятно да не бъдат разработвани до следващия ден. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон или e-mail за контакти.

stokinaedro.bg не носи отговорност за закъснение по вина на доставчика или при форсмажорни обстоятелства.