ТЕРМОМЕТЪР ЗА ПЕЧЕНЕ НА МЕСО
- АНАЛОГОВ – отличен аналогов термометър. В комплекта има капачка за скриване на сондата, която може да се използва и за поддържане – има практичен "щип" като в химикалка.
- ЖИВАК – термометърът е без живак. Въпреки това, той е проектиран да бъде напълно безопасен за потребителя, токсичният живак е заменен с патентована съставка – галинстан. Напълно нетоксичен и екологичен.
- ДИАПАЗОН НА ИЗМЕРВАНЕ – показва обхвата на измерване: 0-120 градуса по Целзий. И има
- ГОЛЯМ ЩИТ – термометърът е с голям циферблат, благодарение на който показанията на температурата са четливи. Показва символи и маркер в червено, максималната температура, която трябва да достигне храната.
- СПЕЦИФИКАЦИЯ – обхват на измерване: 0-120 градуса по Целзий; размери (дължина/широчина): 11х5,2 см; тегло: 35гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ
- обхват на измерване: 0-120 градуса по Целзий
- размери (дължина/широчина): 11х5,2см
- тегло: 35гр
ВКЛЮЧЕНО
- термометър
- накрайник за прибиране на сондата
Отличен аналогов термометър, не само за пушилни – той се използва широко в гастрономията, както за домашна употреба, в ресторанти, така и в хранително-вкусовата промишленост. Можете лесно да проверите температурата на печеното месо (или друго ястие), като гарантирате отличното му качество. Термометърът е без живак, което гарантира безопасна употреба. Направен от неръждаема стомана. Има много практични символи за оптимална температура на печене за конкретен вид месо (напр. говеждо, агнешко, птиче и др.). В комплекта има капачка за скриване на сондата, която може да се използва и за поддържане – има практичен "щип" като в химикалка.